Herinneringen komen boven in Tour de Vjenne 2008

Post date: Aug 24, 2010 6:08:59 PM

Ook dit jaar organiseert de Vereniging Oud Vriezenveen weer een Tour de Vjenne. Een cultuurhistorische tocht op een mooie zomermiddag en avond. De Tourdirectie heeft besloten om 5 middagtochten en 2 avondtochten te organiseren. De middagtochten vertrekken om 13.30 uur vanaf de Oude Veemarkt in Vriezenveen en de avondtochten vertrekken om 17.45 uur, ook vanaf de Oude Veemarkt. Dit jaar is gekozen voor het thema: 'Herinneringen komen boven'.

Het wordt een schitterende reis met een prachtig gezicht op het Twentse land, en een stukje Duitsland. We gaan met de Tour naar een paar leuke attracties. U zult bij 1 van deze uw hart weer kunnen ophalen aan de dingen die u vroeger in uw jeugd hebt meegekregen. Daarom het thema: 'Herinneringen komen boven'.

Ook dit jaar heeft de tourdirectie weer beslag kunnen leggen op een wel bijzonder mooie pleisterplaats, waar we 2 koppen koffie en een groot stuk gebak zullen nuttigen. U kunt op deze pleisterplaats genieten van een schitterende omgeving. U krijgt ook even de tijd om rustig een aantal dingen te bekijken.

Als vanouds gaat de firma Schepers Tours ons weer begeleiden met zijn schitterende touringcars. Wel is de prijs van deze tour verhoogd met 1 euro in verband met de sterk gestegen olie- en benzineprijzen. De prijs voor een tour-rit gaat 17 euro bedragen.

De volgende data's zijn gekozen:

's middags: 11 juni, 17 juni, 25 juni, 26 juni en 1 juli: vertrek om 13.30 uur vanaf de Oude Veemarkt te Vriezenveen;

's avonds: 2 juli en 9 juli: vertrek om 17.45 uur vanaf de Oude Veemarkt te Vriezenveen.

Kaarten zijn verkrijgbaar, tegen betaling van 17 euro, op het Historisch Museum Vriezenveen, Westeinde 54 te Vriezenveen, telefoon 0546-563476.

Persbericht van de Vereniging Oud Vriezenveen van 17 april 2008.