Hoofdmenu‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Nieuws‎ > ‎

OudVriezenveen.nl zoekt nieuwe webmaster

Geplaatst 23 aug. 2010 01:23 door Vereniging Oud vriezenveen   [ 23 aug. 2010 01:29 bijgewerkt ]
De vereniging Oud Vriezenveen is op zoek naar een nieuwe webmaster die de huidige website OudVriezenveen.nl gaat onderhouden en verder wil ontwikkelen. Een leuke en uitdagende taak met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

Naast het kwartaalblad Waver 't Vjenne en de digitale nieuwsbrief is de website www.oudvriezenveen.nl voor de vereniging Oud Vriezenveen een belangrijk communicatiemiddel naar haar leden en andere belangstellenden. De website laat zien waar de vereniging zich mee bezig houdt en wat zij haar leden en belangstellende te bieden heeft. Zij geeft informatie en probeert de lezers te boeien, te stimuleren en te betrekken bij de historie van de dorpen uit de voormalige gemeente Vriezenveen.

Voor de verdere uitbouw van de vereniging is zij op zoek naar een dynamische vrijwilliger die de website www.OudVriezenveen.nl verder wil ontwikkelen en beheren. Het takenpakket bestaat uit het restylen en verder ontwikkelen van de website met op termijn o.m. een forum, webwinkel, fotoboek en een digitale bibliotheek. Ook het verzorgen van updates, aangeleverd door de vrijwilligers, en het uitsturen van de digitale nieuwsbrief is een taak van de nieuwe beheerder.

Ben je gemotiveerd, heb je verstand van zaken of ben je bereid en in staat om je dit eigen te maken, vind je het leuk om de site nog mooier en actueler te maken, heb je een beetje tijd over en lijkt het je leuk om in het enthousiaste vrijwilligersteam van de Vereniging Oud Vriezenveen samen te werken, stuur dan even een mailtje naar vereniging@oudvriezenveen.nl. Bel voor meer informatie met Idse Boonstra, secretaris Vereniging Oud Vriezenveen, tel. 06-24208885. Wie weet ben jij straks de beheerder van één van de meest actuele websites in Twenterand.
Comments