Hoofdmenu‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Nieuws‎ > ‎

HERINRICHTING

Geplaatst 19 nov. 2012 22:25 door Vereniging Oud vriezenveen   [ 21 nov. 2012 13:05 bijgewerkt ]
                                                                                                    
 
 
'We hebben inmiddels al foto's op onze site geplaatst betreffende de herinrichting van het historisch museum.
Onderstaand geven wij nu info  over de voortgang van onze herinrichting en daar zitten we nu midden in.
  • De aannemer (Webbink Bouw te Vriezenveen) is ruim opgeschoten en zit op de planning van de realisatie, daarna zal de firma KONE  =  Liftenproducent aan het werk kunnen.
  • Ook de vrijwilligers doen met ongelofelijke inzet hun uiterste best en daar zijn we hun dankbaar voor, want zonder hun was het ook niet mogelijk.
  • In dit kader is de samenwerking met de Gemeente Twenterand als eigenaar van het gebouw erg belangrijk en ook hier ervaren wij dit als een bijzonder goede zaak. Dank dus ook aan de betreffende ambtenaren die hier aan meewerken. 
  • Heel veel werk zit er ook in het ontzamelen en selecteren van alle objecten die tijdelijk naar een andere locatie zijn gebracht. Dank aan dhr. W. Mulder die ons de faciliteit aanbood.
  • Dit alles en dat wat nog komt en afgewerkt moet worden was absoluut niet mogelijk indien wij niet de beschikking hadden over de subsidie en Sponsorgelden van o.a.
  • We hopen ook nog op een positieve financiële  bijdrage van het Wilhelmina E Jansenfonds waarmee we al geruime tijd contact onderhouden. Hun doelstelling geeft ons hoop omdat wij met onze activiteit en presentatie zeer goed in hun visie en doelstelling passen.
         EXTRA SPONSORING:
         Echt bijzonder is: De schenking van de cheque van RABOBANK NOORD TWENTE die wij ontvingen uit handen van hun directeur dhr. E Jutstra was meer dan welkom.
                                     Dit vond plaats tijdens hun algemene Ledenvergadering dd.8 okt.2012
                                     RABOBANK NOORD TWENTE  HEEL VEEL DANK VOOR UW BIJDRAGE VAN € 25.000,= TEN BEHOEVE VAN  DE HERINRICHTING VAN ONS HISTORISCH MUSEUM
 
        Ook dank aan de correcte en vlotte afwerking van de LEADERWEST TWENTE gelden waarvan wij de eerste aangevraagde bijdrage ontvingen.
 
        Ook aan het Ministerie van Economische Zaken Dienst Landelijk Gebied te Arnhem en onze Provincie Overijsel spreken  wij onze welgemeende dank uit.
 
Namens het bestuur en alle vrijwilligers.
 
Gerhard Boes   voorzitter 
 
 
Comments