Hoofdmenu‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Nieuws 2009‎ > ‎

Vereniging Oud Vriezenveen zoekt nieuwe secretaris

Geplaatst 24 aug. 2010 15:06 door Vereniging Oud vriezenveen   [ 24 aug. 2010 15:07 bijgewerkt ]
De Vereniging Oud Vriezenveen is op zoek naar een nieuwe secretaris. De huidige secretaris André Idzinga (foto) uit Dronten doet een stapje terug na het aanvaarden van een nieuwe uitdagende functie bij zijn huidige werkgever.

De Vereniging Oud Vriezenveen is een dynamische vereniging met ruim 1.400 leden. Naast het beheer van het Historisch Museum Vriezenveen organiseert de vereniging tal van activiteiten, zoals de Tour de Vjenne, filmvertoningen, nostalgische modeshows, reünies en andere historische evenementen. Daarnaast is de vereniging uitgever van het kwartaalblad Waver 't Vjenne, waarin allerlei historische wetenswaardigheden worden gepubliceerd. Kortom een vereniging waar het bruist van de activiteiten en initiatieven om op een leuke manier de geschiedenis van de voormalige gemeente Vriezenveen te beleven en te ontdekken.

De huidige secretaris André Idzinga heeft tijdens de laatste bestuursvergadering aangegeven een stapje terug te moeten doen vanwege nieuwe ambities bij zijn huidige werkgever. Idzinga was sinds 2003 bestuurslid en werd nog in hetzelfde jaar tot secretaris van de Vereniging Oud Vriezenveen benoemd. De afscheidnemende secretaris blijft actief binnen de vereniging, waar hij ondermeer de functie binnen de genealogische commissie en de herinrichting van het museum blijft uitoefenen. Om de vrijgekomen functie binnen het bestuur op te vullen is de vereniging op zoek naar een nieuwe secretaris.

Ben jij gemotiveerd, heb je verstand van zaken of bereid en in staat je de functie van secretaris eigen te maken en lijkt het je leuk om in het enthousiaste vrijwilligersteam van de Vereniging Oud Vriezenveen samen te werken, stuur dan even een mailtje naar vereniging@oudvriezenveen.nl. Bel voor meer informatie met Gerhard Boes, voorzitter Vereniging Oud Vriezenveen, via telefoonnummer 0546-562615. Meer informatie over de vereniging is te vinden op www.historischmuseumvriezenveen.nl. Wie weet ben jij straks de secretaris van de grootste vereniging van de gemeente Twenterand!

Bericht van de Vereniging Oud Vriezenveen van 29 mei 2009.
Comments