Hoofdmenu‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Nieuws 2008‎ > ‎

Vrijwilligers bedanken vrijwilligers

Geplaatst 24 aug. 2010 14:17 door Vereniging Oud vriezenveen   [ 24 aug. 2010 14:18 bijgewerkt ]
De vereniging Oud Vriezenveen draait voor het grootste deel op vrijwilligers, die de historie van Vriezenveen een warm hart toedragen. Jaarlijks houdt het bestuur voor deze groep een vrijwilligersavond. Voorzitter Gerhard Boes kon vorige week een volle "raadszaal" in het Historisch Museum verwelkomen.

In de bijeenkomst liet secretaris André Idzinga de lopende activiteiten van de verschillende werkgroepen even de revue passeren. Daarna bedankte voorzitter Boes de aanwezigen voor hun inzet binnen de vereniging in het voorbije seizoen. Speciaal maakte hij daarbij melding van de inzet van oud-voorzitter Jan Nijkamp en Hillie Gerritsen-Alberts, die twintig jaar de administratie- en adresgegevens van de leden beheerde.

De voorzitter zette Jan Nijkamp, die zevenentwintig jaar bestuurslid en vier jaar voorzitter was geweest, wel in het bijzonder in het zonnetje. Hij schetste Nijkamp als een man met bijzondere talenten, die voor de vereniging in die lange periode van groot belang waren geweest. Maar gelukkig blijft Jan Nijkamp in een aantal werkgroepen nog actief. Voorzitter Gerhard Boes zwaaide hem uit met de legendarische woorden "Dät koomp niet wier!"

Eveneens werd Hillie Gerritsen bedankt voor haar trouwe inzet voor de vereniging gedurende een lange reeks van jaren. De werkzaamheden van Hillie Gerritsen worden overgenomen door Jenny Horst-Brunink. Beide scheidende vrijwilligers kregen de Verenigingsspeld op gespeld en ontvingen uit handen van de voorzitter een bos bloemen met enveloppe. De vrijwilligersavond werd daarna voortgezet met het bekende hapje en drankje en bij het uitzwaaien memoreerde de voorzitter nog, dat het aantal vrijwilligers best nog wat mag groeien.

Bericht van de Vereniging Oud Vriezenveen van 9 juni 2008.
Comments