Hoofdmenu‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Nieuws 2003‎ > ‎

Mini-expositie over Koeien (jul. t/m sep. 2003)

Geplaatst 26 aug. 2010 00:49 door Vereniging Oud vriezenveen   [ 26 aug. 2010 00:50 bijgewerkt ]
Tot eind september is er in Museum Oud Vriezenveen een mini-expositie van een deel van de koeienverzameling van Herman en Ans. Het Vriezenveense echtpaar Herman en Ans Ossevoort-Koebrugge verzamelt al sinds hun huwelijk. De collectie heeft alles te maken met het thema Koeien. Niet zo verwonderlijk als we de beider achternamen eens goed beschouwen.

Herman en Ans Ossevoort-Koebrugge hebben jarenlang het restaurant-zalencentrum Koebrugge op het Oosteinde gerund. In de loop der jaren hebben ze een uitgebreide verzameling weten op te bouwen. Een klein deel van hun collectie met de meest bijzondere exemplaren vormt de komende maanden tot eind september de mini-expositie in het Museum Oud Vriezenveen.

Het museum Oud Vriezenveen is dagelijks van maandag tot vrijdag open van 10.00-16.00 uur. Uiteraard is ook de vaste collectie van het museum het bekijken waard. Het ligt in de bedoeling om elk kwartaal zomaar een verzamelaar de gelegenheid te bieden om (een deel van) zijn verzameling tentoon te stellen.

Persbericht van de Vereniging Oud Vriezenveen van 29 juli 2003.
Comments